Pri zrážke dvoch áut prišla o život 52 ročná žena

12.06.2009 Kežmarok

Tatranská Kotlina 11. júna (TASR) - Vážna dopravná nehoda, pri ktorej prišla o život 52 ročná žena, sa stala dnes v podvečer medzi Tatranskou Kotlinou a Spišskou Belou na križovatke cesty I/67 s cestou tretej triedy na obec ...
Zrazili sa tam osobné auto Seat Cordoba, ktoré viedol 55 ročný muž z Lendaku v okrese Kežmarok s vozidlom VW Touran s 51 ročným vodičom zo Smižian v okrese Spišská Nová Ves.
Podľa informácií z operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove je v súčasnosti jeden pruh cesty neprejazdný a premávku v tomto úseku riadi polícia, ktorá dokumentuje nehodu. Vodiči by mali preto zvýšiť opatrnosť pri prejazde spomínaným úsekom.

Na mieste zasahoval aj vrtuľník Leteckej záchrannej služby (LZZS) Air Transport Europe (ATE) z Popradu. \"a obcou Rakusy, pri výjazde na hlavnú cestu v lokalite, nedal vodič osobného auta prednosť ďalšiemu osobnému vozidlu. Pri nehode sa zranili tri osoby a jedna zraneniam podľahla, \" informovala hovorkyňa LZZS ATE Sylvia Galajda. Dodala, že posádka vrtuľníka po ošetrení transportovala do popradskej nemocnice 55 ročného vodiča z Lendaku s otvorenou zlomeninou pravého stehna a pomliaždeným hrudníkom. Jeho manželka ako spolujazdkyňa nehodu neprežila. \"Manželský pár z Lendaku iba pred rokom prišiel po dopravnej nehode o dcéru, \" dodala hovorkyňa.
 

Vyberte región